Idén emelkedni fog a pszichológia ponthatár?
Idén a központi ponthatár 435 pszichológiára, tehát gyakorlatilag mindegyik egyetemen legalább ennyinek kell lennie. Ezzel pár napja szembesültem.
Emiatt pedig kib*szottul csalódott és elkenődött vagyok, mert megtettem mindent azért, hogy 425-430 pont körül összehozzak valamit, de a 435-440 csak akkor lehetne meg, ha kimaxolnám az emelt töri és az emelt angol szóbeliket, az pedig kizárt, hogy így történt.
Szóval megyek anglisztikára. Álomszak, haha.
Linkelnéd kérlek ezeket az "előzetes ponthatárokat"?
Minden nap olvasom a felvit, de ilyesmivel még nem találkoztam. Kíváncsivá tettél, muti meg!
[link] itt lesz. Nem tudtam ezt mennyire lehet komolyan venni de úgy látom nem csak én akadtam fent a 435ös ponton.
Ugyanígy vagyok vele én is... a tavalyi határt hozom az alapján ahogy sikerült az emelt töri szóbelim, még lehet egy kettővel több pontom lesz de ha tényleg ez az elfogadott ahogy írtad akkor már lecsúsztam róla..hát sajnálom és hidd el az anglisztikával sokat fogsz még érni!! csak lehet fárasztó lesz tanulni
Szóval egy cipőben járunk.
Azért remélem, valamelyikünknek (illetve mindkettőnknek!!) szerencséje lesz:)
Ha téged nem vesznek fel pszichológiára, mit fogsz tanulni?
#4 voltam
Köszönöm a válaszokat
Magyar tori gimnaziumi tanar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!