4 nap alatt szerintetek fel lehet készülni a tantárgyakból kettesre a szóbeli érettségire?
Figyelt kérdés
amúgy az írásbelik hármasok lettek, ugye 13% kell a ketteshez, kb a negyedét kéne megtanulnom minden tételnek?2016. jún. 8. 19:50
1/9 anonim válasza:
Ez a hülyeség szerintem, mi az hogy a negyedét? Olvass el minden tételt 3x.
Tanulj már par kulcsszót, nézd meg mit tudnál kiirni hozzá a szöveggyujtemenybol, atlaszbol stb. Szerintem ez így sokkal jobb. Egyébként semmi sem lehetetlen, pláne kettesre. Sok sikert. :)
2/9 A kérdező kommentje:
igen, ez így más megvilágításba helyezi a dolgokat, hogy én nem a négyesért megyek, hanem a minimális kettesért :)
2016. jún. 8. 20:53
3/9 anonim válasza:
Ha így csinálod szerintem még a 3-mas is meglesz, sőt ha nagyon valasztekosan beszélsz, még bármi lehet. :)
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást :)
2016. jún. 8. 21:06
5/9 anonim válasza:
Ha anegyedét megtanulod, és pont olyat húzol, amiről f...ngod nincs, vághatod a kettest.. se
6/9 A kérdező kommentje:
"Ha anegyedét megtanulod, és pont olyat húzol, amiről f...ngod nincs, vághatod a kettest.. se"
ha mindegyiknek a negyedét megtanulom, akkor nem húzhatok olyat amiről fingom sincs, nem értem a logikád
2016. jún. 9. 11:00
7/9 anonim válasza:
Magabiztosan kell beszélni az adott tételről.. :D Az előadásmód is sokat számít.(elvileg :D )
9/9 A kérdező kommentje:
töri, info kettes, a többi magabiztos hármas, utólag visszanézve nevetségesen könnyű az érettségi, és egy zsót nem tanultam rá
2016. aug. 5. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!