Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy minek mennyek...

Nem tudom hogy minek mennyek tovább tanulni, szerintetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
7. osztályos vagyok. Itt az év vége és el kéne már döntenem hogy minek tanuljak tovább. Minden tantárgyból 4-5 vagyok de az informatika és a történelem nem nagyon érdekel. Imádom az irodalmat, írok: verseket. Szeretek utána nézni a dolgoknak. Érdekelnek a filmes dolgok is. De nem nagyon szeretnék a médiában dolgozni, nem biztos hogy el tudnák helyezkedni. Szerintetek mivel kéne foglalkoznom, hogy el tudjak helyezkedni és a fizetés se havi 50 legyen ?

2016. jún. 8. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy nem most fog ez eldőlni. Nyugodtan menj gimnáziumba, olyan osztályba ami szimpatikus (humán, reál, nyelv). Majd amikor 11-12-es lehetsz gondolkodhatsz, hogy szeretnél-e egyetemre menni, esetleg OKJ-t csinálj vagy külföldön akarsz dolgozni. Csak viszonylag jó iskolát válassz. Esetleg ha valamilyen szakma érdekel, akkor olyan iskolába is mehetsz, de általában a jobb tanulók gimnáziumba szoktak menni, onnan pedig bármi lehet. Csak ne hidd úgy, hogy általános iskolás korodban az egész életed el lesz döntve azáltal, hogy milyen iskolában folytatod.
2016. jún. 8. 12:51
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. jún. 8. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!