Nem tudom hogy minek mennyek tovább tanulni, szerintetek? Többi lent.
Figyelt kérdés
7. osztályos vagyok. Itt az év vége és el kéne már döntenem hogy minek tanuljak tovább. Minden tantárgyból 4-5 vagyok de az informatika és a történelem nem nagyon érdekel. Imádom az irodalmat, írok: verseket. Szeretek utána nézni a dolgoknak. Érdekelnek a filmes dolgok is. De nem nagyon szeretnék a médiában dolgozni, nem biztos hogy el tudnák helyezkedni. Szerintetek mivel kéne foglalkoznom, hogy el tudjak helyezkedni és a fizetés se havi 50 legyen ?2016. jún. 8. 12:28
1/2 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem most fog ez eldőlni. Nyugodtan menj gimnáziumba, olyan osztályba ami szimpatikus (humán, reál, nyelv). Majd amikor 11-12-es lehetsz gondolkodhatsz, hogy szeretnél-e egyetemre menni, esetleg OKJ-t csinálj vagy külföldön akarsz dolgozni. Csak viszonylag jó iskolát válassz. Esetleg ha valamilyen szakma érdekel, akkor olyan iskolába is mehetsz, de általában a jobb tanulók gimnáziumba szoktak menni, onnan pedig bármi lehet. Csak ne hidd úgy, hogy általános iskolás korodban az egész életed el lesz döntve azáltal, hogy milyen iskolában folytatod.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. jún. 8. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!