Mi történik ha összejött ennyi beírás? LENT
Figyelt kérdés
Eljutottam az igazgatói intőig. A tesitaanárral rosszban vagyok, es random dolgokert ad beirast. Heti 5x sportolok, nagyon sok versenyre megyek. Nallunk nincsenek rovók se. Minden más tanár azt mondja nem érti, mert nálluk jó vagyok (csak a tornatanártól van kb beirasom). Ezért lehet kirúgni embert? Minden beírásnál amit ok nélkül adott ott voltak haverjaim akik mondtak is hogy semmit nem csinaltam. Jovoheten mar suliba se megyek, kirughatnak? F/14, 7.osztály2016. jún. 8. 11:43
1/3 anonim válasza:
Egy 7-es tankötelest csak nagyon szélsőséges esetben rúghatnak ki, azt is csak úgy, hogy máshol át kell, hogy vegyék.(De ehhez kb. drogot kell árulni, vagy durva fizikai erőszakot elkövetni...) Azonban 50 igazolatlan óra esetén elveszik a családi pótlékot a szülőktől, sőt azt hiszem már 30-nál is indíthatnak szabálysértési eljárást. Meg a magatartás jegyed lehet akár kettes is, ami elvileg törvény szerint nem számít a középiskolai felvételinél, azonban sajnos van olyan középiskola, ahol ezt kijátsszák, és szóbelin mégiscsak valami miatt kevesebb pontot adnak... Szóval túlzottan ne idegesítsd magad, de azért próbálj valami megoldást találni.
2/3 anonim válasza:
Ja, azért nem mész, mert amúgy is itt a nyár, bocs, kicsit bamba vagyok, nem lógni akarsz.:) A lényeg, hogy jövőre próbálj valami megoldást találni, mert mondom, elvileg magatartás NEM számít a középiskolai felvételinél, mégis egy csomó középiskola van, ahol odaírják, hogy vidd magaddal a szóbelire az ellenőrzőt, aztán ha intő/hármas, ne adj Isten kettes magatartás jegy van benne, akkor valahogy mégiscsak "rosszul veszi ki magát", ahogy az is, ha nem viszed el.
3/3 A kérdező kommentje:
Aha, köszi! Sajnos még nem tudom, hogy akarnak e fegyelmi tárgyalást. Amúgy semmi komolyat nem csináltam csak pikkel rám a tesi tanár, pedig versenyszerűen rohadt sokat sportolok és egy sporttagozatos ált. jöttem... Na mindegy azért, köszi, megnyugtattál! :)
2016. jún. 8. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!