BME-VIK gólyatábora milyen?
Azt hallottam, hogy nagyon rossz.
Ti mit tudtok erről?
Haver, attól függ te milyen személyiség vagy. Ha szereted azt, hogy negyven fokban ugráltok, mint az idióták és süss fel napot énekeltek órák hosszat és a lehető legidiótább programokat csináltatják veled akkor bátran ajánlom, de egyébként nagyon messzire kerüld el !!!
Piálni nem lehet (uccsó napon lehet az 5ből hurrá -.-) nem mintha ez lenne a lényeg de legalább értelmes lenne a program....semmi szabadságod nincs még szarni is kísérővel kell menni.
2015-ben kezdtem a VIK-en ugyh friss a tapasztalat mivel a tavalyi GTB-ben voltam.
Lényeg a lényeg, ha visszamehetnék 2015 aug-ba akkor ki nem fizetnék ezér 20ezret vagy mennyi volt.
Ha konkrétabb kérdésed van írj bátran. Jah és ha netán attól félnél h lemaradsz vmi egyetemi dologról/hírről hát ne tedd mivel igaz, hogy tartanak előadásokat is a táborban de olyan semmi dolgokról amit még 5ezerszer fogsz hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!