Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz 4. szer is...

Szerintetek gáz 4. szer is megpróbálni az érettségit?

Figyelt kérdés

Szakmai tárgyról van szó, amit nem tanultam. Egyedül próbálkozok vele, segítség nélkül. Eddig mindig 65-70% körülire sikerült (3x).

Megéri negyedszer is megpróbálni, hogy felvegyenek arra a szakra, amire mennék szeretnék? Vagy már teljesen hülyének néznek, hogy ennyiszer próbálkozok?!

2016. jún. 7. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Feladni "gázabb".
2016. jún. 7. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

aki hülyének hisz emiatt az a hülye

ha feladod az ciki

2016. jún. 7. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Az a gáz, ha feladod.
2016. jún. 7. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Ami nem megy nem kell erőltetni...
2016. jún. 7. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, becsülendő, hogy ilyen kitartó vagy. Viszont azon érdemes elgondolkozni, hogy ha háromszor sem úgy sikerült, ahogy szeretted volna, akkor lehet, hogy máshogy kellene készülni rá. Felmerült benned, hogy segítséged kérj olyan tanártól, aki oktatja ezt a tárgyat, vagy olyan diáktól, aki rendesen tanulta és úgy érettségizett belőle?
2016. jún. 7. 15:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Egy alapszakra felvesznek úgy néz ki (az elmúlt évek alapján oda meglesz a pontom), ott tanítják azt a tárgyat, ami nem megy, így gondolom könnyebb helyzetem lesz. Átjelentkezni nem akarok, főleg ha fizetősre vennének át, nincs félévente 250 ezrem. Ezért gondoltam arra, hogy még egyszer jövő tavasszal utoljára megpróbálni.
2016. jún. 7. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!