Mi a cs*öcs lesz velem szóbelin?
Az a helyzet hogy a töri írásbelim szép lett 76,6%
Irodalom egy okádék lett. 80% felettit akartam ehelyett 63% lett.
olyan szakra megyek ahova kb 310 pont kéne.
Hogy jönne ez ki szóbelivel?
Utána számoltam én már és kb majdnem mindkettőből maxos szóbelit kell csinálnom. Na de hogyan?
Mindenki azt mondja hogy tegyek le a maxos szóbelikről, mert nagyon nehéz, és nem valószínű hogy meglesz.
Akkor máshogy hogy jönne ki a 310 ? :/
Ha maxos szóbelit csinálok töriből akkor 85% lesz
ha irodalomból is ( ami mocskosul nehéz ) az 75% lesz.
Így lenne meg a 120.
Tehát akkor hogy a 310 meglegyen az egyikből mindenképp maxos kell igaz?
Másikból is csak 5 pontot veszíthetek ? :(((
Nekem maxos lett az összes szóbelim, az emelt magyar is.
Nem nagy dolog amúgy, a lényeg az, hogy ismerd a tételeket. Nm kell szó szerint bevágni őket, tudd, hogy miről kell beszélni. Ja és irodalomból ne az életrajzra helyezd a hangsúlyt, hanem a művek ÉRTELMEZÉSÉRE.
Miért nem a jegyeidet számítod be+érettségi eredményt?
És honnan tudod, hogy 310 elég lesz?
biztos vagyok benne hogy elég lesz a 310!
Azért nem mert az úgy rosszabbul jönne ki felvi számítása alapján.
Duplázást ajánlotta..:/
Hát figyi, ha idén nem jön össze, akkor majd jövőre emeltezel, csinálsz nyelvvizsgát, stb. :)
De még ne add fel, menj és tanulj. Anélkül sajnos nem fog sikerülni! Meg lehet csinálni, hidd el.
Olyan rossz ezt hallani hogy jövőre..
Miért ilyen lehetetlen az a maxos szóbeli? :/
Azt hittem azt fogjátok mondani hogy simán meglehet :/
Ha max szóbelid lesz, akkor az 320 pont, annyira biztos vagy benne, hogy elég a 310, akkor 10 pontot készíthetsz. :D
Figyelj, még van egy hét szobeliig, addig azt a 40 tételt simán megtudod tanulni, ne viccelj mar... 5-6 tétel naponta,sima ügy. :) Egyetemre akarsz menni, ott jóval több kell, mint az érettségire, még egyetlen vizsgára is néha.
Szóval kapcsold ki szepen a gépet/telefont, reggel 3 délután 3, vagy ahogy neked jobb. Hajrá, ügyes légy. Meg lesz a max pont, nem akkora dolog. :)
De viszont, ha itt sirankozol rajta, hogy jajj nem lesz meg, ahelyett hogy tanulnal, akkor bizony nem is lesz. Drukkolok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!