Miert hasonlítanak ossze a tesommal a tanarok, mit tegyek ellene? 13/l
*megkaptam, * hogy
Bocsi a rossz fogalmazasert, de este is van, meg ideges is vagyok..
Mert nem gondolnak bele ebbe, amiket leírtál. Meg kábé alkalmatlanok is, hát mi az, hogy az orrod alá dörgölni, hogy a másik jobb? Arcátlanság. És nem dühítő, igazából neked meg keserűséget okoz, lehet, hogy rájuk kéne szólnod, hogy neked, Xy-nak (neved-de ez nem kell feltétlenül) ez rosszul esik, hogy hasonlítgatnak.
Ti két külön személy vagytok és te meg biztos másban vagy jobb.
Hú, de utálom az ilyeneket. Kezd el kikérni magadnak, hogy te nem a testvéred vagy. Jó hangosan és határozottan.
Nekem a nővérem 8 évvel idősebb, az öcsém 2,5 évvel fiatalabb. Ugyanabba az általánosba jártunk... A tanárok elég gyakran szólítottak a nővérem nevén, aztán emiatt a többiek cikizni kezdtek. Az öcsém ugyanabba a gimibe jár, mint én jártam (most 10.-es, én egyetemre járok). Ma a tökéletes vizsgája után a tanára azt mondta neki, hogy nagyon hasonlít rám.
Bementem hozzá és megbeszéltem a tanár nővel a dolgot. Ez nagyon káros egy gyereknek és nem is etikus egy tanártól. Esetleg szólj a szüleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!