Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemen tanultak 95%...

Az egyetemen tanultak 95% felesleges?

Figyelt kérdés
Feleslegesek tanulnak 4-6 évig olyan sok szart az egyetemisták szerintem. Amikor megkapján a diplomát, egy-két hét és a nagy részét el is felejtik...

2016. jún. 6. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy hiába tanulunk mindent, csak azt, hogy felesleges lenne elvégeztetni velünk két alapszakot (amikben tanultak egy része teljesen ellentétes a tankönyvekkel egyébként... borzalmasak a középiskolai tankönyvek). Ha nem tiszta, akkor elmondom, hogy emellett persze pedagógiát tanulunk, amelyre egy szó rosszat sem szóltam. Ezek teszik lehetővé, hogy ne csak leadjuk az anyagot, hanem tanítsunk.
2016. jún. 8. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:
És azt, hogy minek kellene lenni egy nem borzalmas tankönyvben, azt honnan tudnád? És kinek, és mi alapján kellene megírni majd a nem borzalmas tankönyvet?
2016. jún. 8. 10:31
 13/14 anonim ***** válasza:
60%

hát mondjuk az új baromságok bevezetése előtt korrekt minőségű könyvek voltak, ráadásul nagy választékban...

most ugye kb nem lehet választani, és az új "elfogadott" tankönyvek igencsak gyenge minőségűek... minden szempontból

2016. jún. 8. 10:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Én vízgazdélkodási mérnök vagyok úgy hogy a szakmában jó voltam középsuliban is viszont a matek érettségim 2 lett,az egyetemen már azt használtuk ami a szakmában kell és szerettem is azt a matekot(nyílván voltak nehezebbek is)

Keresztapukám közgazdász ő neki meg az egyetemi bizonyítványában pl:10 tantárgyból 9 jegy ötös az az 1 tantárgy meg 2.Muttatta hogy miért lett kettes matekból,konkrétan olyanokat tanult hogy még számok sem szerepeltek benne,pedig a közgazdász számokkal foglalkozik.

Van egy építészmérnök ismerősöm aki meg építéstörténetet tanult és azt utálta mellékesen szerintem is fölösleges.Úgy hogy vannak olyanok amit fölöslegesen tanulunk egyetemen is

2022. jún. 24. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!