Az egyetemen tanultak 95% felesleges?
hát mondjuk az új baromságok bevezetése előtt korrekt minőségű könyvek voltak, ráadásul nagy választékban...
most ugye kb nem lehet választani, és az új "elfogadott" tankönyvek igencsak gyenge minőségűek... minden szempontból
Én vízgazdélkodási mérnök vagyok úgy hogy a szakmában jó voltam középsuliban is viszont a matek érettségim 2 lett,az egyetemen már azt használtuk ami a szakmában kell és szerettem is azt a matekot(nyílván voltak nehezebbek is)
Keresztapukám közgazdász ő neki meg az egyetemi bizonyítványában pl:10 tantárgyból 9 jegy ötös az az 1 tantárgy meg 2.Muttatta hogy miért lett kettes matekból,konkrétan olyanokat tanult hogy még számok sem szerepeltek benne,pedig a közgazdász számokkal foglalkozik.
Van egy építészmérnök ismerősöm aki meg építéstörténetet tanult és azt utálta mellékesen szerintem is fölösleges.Úgy hogy vannak olyanok amit fölöslegesen tanulunk egyetemen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!