Rosszul sikerült a kémia írásbeli érettségi, mi történik ha nem megyek szóbelizni?
Figyelt kérdés
Bioszból és kémiából emelteztem idén (már nem vagyok gimis vagy középsulis), viszont a kémiám elég rossz lett.
Bioszom viszont szépen sikerült, ezért abból szeretnék menni szóbelizni. Megtehetem, hogy kémiából viszont nem megyek? Az októberben javíthatom, igaz?
2016. jún. 3. 17:34
11/11 anonim válasza:
Tudom már nem aktuális de akiknek még lehet szólok előre ! Isten őrozz hogy egy rossz kémiával elnenjen bárki is szóbelizni , nem tudom miért nem mondják egy rohadt gimnáziumba hogy egy rossz kémia mivel járhat, ez gyakorlatilag úgy működik hogy amik be kerülnek a bizonyítványba az alapján is számolnak egy átlagot , tehát ha te elmész egy 20-25-30% os írásbelivel szóbelizni legjobb esetben is max 40-50 % ot tudszösszehozni ami azt jelenti hogy az amugy jó középszíntű átlagodaidat szépen lehúzza , majd utána az emeltekből is csinál egy átlagot és úgy számol pontot . Ezt a kalkulátor felhábirító módon nem jelzi csak saját magadnak tudod kiszámolni! Ez nem hülyeség ez így van csak valamiért a tanárok ahhoz is hülyék hogy utánanézzenek hogy is van ez. Nekem tavaly nagy mákom volt hogy nem mentem el szóbelizni pedig még akkor nem is tudtam erről , de szerintem vagyunk eztel egy páran így. De a bioszom se lett valami fényes 63 százalékos ez is húzorr az átlagomon de valamiből mennem kelett ! Úgyhogy ez alapján döntsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!