Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Grafikus vagy Szobrász?...

Grafikus vagy Szobrász? Melyiket válasszam? FONTOS KÉRLEK!

Figyelt kérdés

Sajnos (vagy nem) a napokban nagy dilemma fogott el a két szak között.2éve grafikus pályára készülök,de miután meghívást kaptam a jövendő sulim grafikai tanszék kiállítására mint leendő tanulójuk eléggé elbizonytalanodtam és elsodródtam a szaktól(ugyanis főként számítógépes grafika volt a túlnyomó többségük amihez még semmi közöm),de nem adtam fel és felvételiztem.Azonban felvételin szembesítettek vele,hogy nagyon jó a plasztikai ábrázolásom nem akarok-e a szobrásznak jelentkezni(persze pótfelvételivel majd)...viszont sohasem volt közöm anyagokhoz és ha mégsem ez az én szakmám?(egyébként anno többször is dícsérték a képeim plasztikáit,de nekem teljesen természetes volt és sohasem gondoltam volna hogy ez olyan nagy szám.Még ajánlották hogy végezzem el mindkét szakot,de mivel később egytemi továbbtanulást szeretnék félek sok időt elvenne,vagy megéri?

Tudni kell nem művészeti gimit végeztem,sulin kívüli felkészítőkre is jártam.

2016. jún. 2. 21:08
 1/2 anonim válasza:
Én a grafikust választanám a helyedben, mert ahhoz van valami közöd már, a számítógépes grafika is ugyanúgy van, csak ott nem lapon hanem képernyőre rajzolsz.
2016. jún. 3. 15:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ha eleve lapra szeretsz rajzolni, tényleg rajzolni, akkor válaszd a szobrászatot, mert ott megtervezheted, amit szeretnél. Esetleg beszélj egy ott tanuló diákkal. Vagy igazából itt az a döntő, hogy majd egyetemen mit is szeretnél, mert ha szobrászatot tanulsz, de grafikán mennél tovább akkor nem volt sok értelme :D inkább arra koncentrálj, hogy hosszabb távon mit is szeretnél
2016. jún. 3. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!