Az emelt szintű szóbelik eredményét kb. mennyi idővel a szóbeli után lehet majd megtudni?
Az első két válasz zöldség. Az OH-nál nem is lehet érettségizni.
A #4 válasz a helyes, állítólag nélkül. A nyitóértekezleten persze nem lehet semmit megtudni, mert oda vizsgázót csak akkor engednek, ha már baj van, rögtön utána a tájékoztató értekezleten (vagyis a szóbeli ünnepélyes megnyitásán) mondja el az elnök.
Hatoska, nyilván nem úgy értetted, hiszen akkor a -ban toldalékot használtad volna. Ha nem tetszik a zöldség szó, akkor másképp fogalmazok: hülyeséget butasággal keversz. Nézzük csak, hány pontban téves a válaszod:
* Először is nem a középszintű szóbeli végén, hanem az elején mondják el az emelt eredményeket (a szóbeliét és az írásbeli fellebbezését is), ahogy ezt utánad már más is megírta, a megnyitáskor. Ez a fő tartalmi elem, amiben rosszat mondtál.
* Ezenkívül a záróértekezleten nem mondanak el semmit, csak az eredményhirdetésen. A záróértekezletre vizsgázót csak egész kivételesen engednek be, például ha egy szabálytalanságot kell kivizsgálni.
* Az OH-nál nem lehet érettségizni. Iskolában vagy kormányhivatalnál lehet.
* Hogy bizonyítványt kap vagy tanúsítványt, annak semmi köze hozzá, hogy a kormányhivatalnál érettségizik vagy egy iskolában, Egészen mástól függ.
Úgyhogy gyakorlatilag egyetlen eleme sem volt a két hozzászólásodnak, ami helyes lett volna. Semmi jót nem írtál.
Továbbá ha már tahó akarsz lenni, csináld elegánsan. "A te válaszod zöldség fotelhuligán" helyesen így szólna:
"A te válaszod zöldség, fotelhuligán", ugyanis a megszólítás elé vesszőt tesz a művelt ember.
"Na ezért kell IQ-hoz kötni a kommentelést."
Ebben az egyben igazad van.
Ha te tényleg vizsgaelnök vagy, javaslom, hogy menj ingyenkonyhára pénztárosnak, talán oda nem leszel elég ostoba.
1. Egy szóval se említettem középszintű érettségit.
2. Nos én anno a záróértekezlet legvégén kaptam meg a tanúsítványomat, de nálatok felsőbbrendűeknél biztosan másképp működik.
3. "Az OH-nál nem lehet érettségizni". Igazad van, tényleg annyira eszméletlenül ostoba 0 vagy, hogy nem értetted, hogy másodszorra is leírtam, hogy nem úgy értettem, hogy a hivatalban.
4.Nem, tényleg semmi köze hozzá, ha pl. a hivatalnál érettségizek megkapom a teljes érettségimet, nem csak azt a tanúsítványt, amiből érettségiztem.
Erőlködj csak, te szerencsétlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!