Egyetemi felvételin hogyan ellenőrzik, hogy valaki érvényes, vagy "hamisított" dokumentumokat csatol a felsőoktatási jelentkezéséhez?
Ugye elektronikusan kell jelentkezni a felvin.
Hogy ellenörzik,hogy eredetiek a dokumentumok?
Pl.ha az érettségiben az egyik tárgy eredményét átjavitja és így tölti fel a felvire.
Ki ellenörzi vagy hogyan?
Egyik ismerősöm álltal érdekel ez a téma.
Én is mondtam neki,hogy ez hülyeség.Előbb utóbb úgy is kiderül és akkor lebukik.
2-es
Én már egyetemre járok,nekünk nem kellett beiratkozáskor beadni érettségit és egyebeket....
Köszönöm a válaszokat.
Amikor én egyetemre jártam úgy 5 éve végzetem, nekem le kellett adnom az érettségim a beiratkozásnál (az eredetit) és csak a diplomával kaptam vissza.
Egyszer közben is kellett más miatt, be kellett mennem a TO-ra, kiadták pár napra, de vissza kellett vinnem pár napon belül:(
Akár így, akár úgy, biztos a bukás.
Be kellett adni az érettségit??? :)
Nekem most is itthon van valahol ,egyszer sem kérték...furcsa.
Igen,tuti lebukás.De ha hülye akkor csinálja.
Azt mondja egyfolytában,hogy az osztálytársanak a bátyja is így került be a jogi egyetmre.A fickót ismerem,tényleg oda jár de ,hogy tényleg úgy került e be..azt nem tudom.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!