Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez esetben mi a teendő?

Ez esetben mi a teendő?

Figyelt kérdés
Megnéztem ma az emelt angol érettségi eredményét, azonban a levélírásomat nagyon lehúzták. Például az egyik osztálytársamnál elfogadtak egy kfiejezést (best regards), amit nálam áthúztak... az angol tanárom is átfutotta a két levelemet és azt mondta, hogy azért ennél többet is kaphattam volna... Kitöltöttem a fellebbezésnek a lapját. Ilyenkor hogyan zajlik ez? Más tanár fogja átnézni? Számíthatok pár plusz pontra?
2016. máj. 31. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem sem lett túl jó a levelem. Elmeséled, hány pontot kaptál? Csak próbálom belőni magam, mennyire szerepeltem gyatrán.

Amúgy, ha esélyét látod, hogy akár csak 1-2 pontot is kapj, mindenképp érdemes megpróbálni. Sosem lehet tudni.

2016. máj. 31. 12:49
 2/3 A kérdező kommentje:
30-ból 17-et kaptam csak :( jártam külön tanárhoz és mindig megdícsért hogy milyen jó leveleket írok.. szóval tényleg nem értem.. pont ettől nem féltem.. ha megkérdezhetem, te mennyit kaptál?
2016. máj. 31. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi lett a fellebbezés eredménye?
2016. jún. 13. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!