A 86%-os emelt szintű angol érettségi az jó? (Lent)
Figyelt kérdés
Ha a továbbiakban Anglisztikán szeretnék tanulni ez elegendő százalék? Számít az ha jobb lett mint 60%?
Köszönöm a választ.
18/L
2016. máj. 31. 09:08
1/3 anonim válasza:
már régen érettségiztem(utólag egy emeltet is tettem), de van egy határ(pontosan nem tudom, hány százalék), ami felett megkapod az emeltért járó plusz pontot. ehhez meg még ugye hozzájön, az amit elértél. szóval szerintem teljesen jó. pontszámító kalkulátorban ki tudod számítani, hogy mennyi pontod van. Ha még nincs meg a bizi, akkor meg becsült értékeket adsz meg. nagyjából úgy is tudod, hogy hogy sikerültek.
2/3 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, gratula :) És persze, hogyne számítana, hogy jobb mint 60%. Minden százalék pontot ér.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én is emelteztem angolból, és az eddig hallott eredmények alapján ez nagyon jónak számít.
40%-tól ugye megkapod a pluszpontot, 60-tól pedig ötös, szóval ez minden tekintetben jó eredmény.
Anglisztikára jelentkeztem én is, és kevesebb %-kal is meglesz a pontom elvileg, tehát emiatt már nem igazán kell izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!