Ti mit tennétek ilyen esetben?
#1 vagyok.
Ha nem tudod az anyagot, az mindenképp rossz benyomást kelt :D. Azonban felesleges görcsölni rajta, hisz uv héten ki tudod javítani. Egyébként a tanártól függ, hogy mennyire könyvel el ilyenkor, ha nagyon rosszul ítél, akkor lehet jobb, ha be sem mész. Te tudod, milyen a tanár.
(Tanulj meg 1-2 tételt nagyon jól, annyi idő még van. Lehet szerencséd lesz.)
hát ez a baj....muszáj megjelennem mert a szabáyl szerint uv-ra csak az mehet akinek van egy egyese xd
a tanár meg.......hát FÉLEK tőle annyira szigorú :(
+ a feltétel zh amivel vizsgázni engedett 4/5 lett amit biztos megfog jegyezni h h lehet h ott meg nem tudok semmit végem. tanulok közben vagy próbálok hátha bemákolok valami jót, köszi a tanácsot mindenesetre
Ha azt mondja max. a kettest adja meg akkor még ha az önbecsülésnek nem is jó kérdezz rá, hogy lehetne-e inkább egyes mert úgy érzed UV-ra jobban fog menni és szeretnél bizonyítani, hogy megy ez, csak sajnos ez így alakult most. Egy próbát megér, max. kitart a kettes mellett ami sajnos nem 4-5, de legalább a tárgy megvan.
Ha felületes mennek már akkor még amennyire lehet olvasd át, hogy minél több infó megmaradjon, főleg a kulcsfontosságú kifejezések, adatok (nem tudom milyen tárgy) amikre összpontosíts a többit majd hozzá "rizsázod".
Ha nagyon fontos a jó jegy és nem akarod a kettest megkockáztatni se akkor ne is makogj csak közöld hogy sajnos nem tudod, szeretnéd az egyest és majd UVn találkozunk.
Bemész, és megteszed, ami tőled telik.
Én biztos nem utasítanék vissza egy rosszabb jegyet, mert az UV azért rizikós. Ki tudja, bele is húzhatsz egy rossz tételbe, és akkor még tárgyújrafelvétel (esetleg csúszás is) lehet a vége. Egy rosszabb jegyen általában nem sok múlik, de még ha baj is, akkor is legalább biztosan megvan... Az is lehet, hogy a túl sok tanulástól meg stressztől már összefolyik a fejedben sok anyag, de ha elkezded élesbe kidolgozni, előjön, ami épp kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!