Van valaki rajtam kívül, aki a Kormányhivatalon keresztül tett érettségit biológiából középszinten? köszönöm.
Köszi. A szóbeli tételek miatt kérdezem . Nekem azt mondta az ig helyettes, a suliban ahol vizsgáztam, hogy minket nem a suli biosz tanára vizsgáztat, hanem az Oktatási Hivatalból kapunk valakit , és a témakörök fent vannak a hivatal honlapján. Többször néztem, de csak az emelt szintet láttam .
Kérdezném tőled, hogy te milyen témakörök, tételek alapján készültél a szóbelire?
Köszönöm.
Akkor én is megkérdeztem az igazgatót, hogy lehet tudni tétel címeket, nekem sem mondták meg. Úgyhogy magamtól készültem.
[link] Ennek a könyvnek a hátuljába bent vannak az A tételnek a kísérletei. Az A tételhez tartozik még az állat és növényhatározás. (Három közül valamit fogsz kihúzni.)
A B tételekben meg embertan és ökológia szokott lenni.
Mindkettő feladathoz vannak segítő kérdések. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!