Katogab10 kérdése:
Mennyit kérjek el egy gitár tanfolyamért?
Figyelt kérdés
Megkért egy kislány a falumból hogy tanitsam meg gitározni és szivesen segitenék neki. A kérdésem az lenne hogy szerintetek hány forintot kérjek egy óráért?2016. máj. 26. 14:21
11/14 A kérdező kommentje:
hát azért 300 Ft-ért nem szeretném, mert nekem akkor lene dolgom van szőlőnk és a gyerek csak szombaton ér rá szóval.. a 700 szerintem korrekt ár
2016. máj. 26. 14:34
12/14 anonim válasza:
Akkor tégy úgy ahogy gondolod :)
13/14 A kérdező kommentje:
köszi :), azért nagyjából segitettetek! megy a zöld pacsi
2016. máj. 26. 14:38
14/14 Waff válasza:
3500 Ft.-ot talán a "Budai Gitáriskola" kér egy óráért/diák,de ott kifejezetten gitárművészek,kamarazenészek oktatnak magas színvonalon,pedagógiai képesítésekkel...Nem hinném hogy 17 éves hobbi zenészként akár még megemlítés szintjén is hivatkozhatnál azokra az árakra és színvonalakra (és ezt minden lenézés és sértés nélkül írtam).
Baráti alapon ha van kedved tanítgathatod az alapokat esetleg,ahogy előttem is említették jelképes összegért...esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!