Szerintetek emelkedhet a pontszám 292?
tavaly októberben ennyi volt, előtte májusban pedig 280.
Állitólag idén nagyon könnyűek voltak az érettségik és ezért magas pontszámokra számitok.
Önköltségesre szeretnék menni. Ha meglesz 320 pontom akkor azzal bent vagyok már?
Nem tudom, miről beszélsz, mert se októberben, se májusban nem szoktak ponthatárokat megállapítani.
De egyébként emelkedhet persze, de csökkenhet is.
"Első, akkor mégis mi alapján jutna be?:D"
- Pl. a júliusban megszabott ponthatárok alapján? Keresztfélévkor meg a januári alapján?
Nem értem, mitől olyan meglepő, amit írok.
Húúú első most aztán te rohadt kemény vagy hogy belekötöttél abba amit irtam.
Tudod nagyon jól mire gondolok de legyél boldogabb azzal hogy ilyen iszonyú okos és szemfüles vagy.
Jaj, sajnálom, hogy megbántottam a lelki világodat. Szörnyű lehet, ha így bánt, hogy észrevettem a kérdésed kiírásában lévő pontatlanságod.
Tudod, ilyenkor egy érett ember így reagálna: "Ja, bocs, tényleg, hülyeséget írtam. Tehát, akkor szerinted is emelkedhet? Értem."
Nem tettettem, hogy nem értem a kérdés. Ha így tettem volna, nem válaszoltam volna rá.
Azt nem értettem, mire gondolsz, hogy "októberben ennyi volt, előtte májusban pedig 280", vagyis hogy honnan veszed ezeket az időpontokat.
Se májusban, se októberben nincs ponthatárhúzás. Júliusban van, augusztus végén, és januárban.
Egyébként emelkedhet, mert idén nagyon könnyűek voltak az érettségik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!