Mi kell ahhoz, hogy kézműves foglalkozásokat tudjak tartani gyerekeknek?
Kedves idegen! Köszönöm mindhárom teljesen a témába vágó, és a felbecsülhetlen minőségű válaszod. Az ötlet csak ötlet, egészen addig amíg az ember el nem kezd vele dolgozni, akkor már terv és cél lesz belőle. Szerencsére azt hiszem, hogy nagyon is jó, és azt is, hogy a magadfajta emberek sosem lesznek képesen túllépni a korlátaikon, az ilyen beszükült látásmódjuk miatt... Én lezártnak tekintem innentől kezdve a témát, de arra megkérlek így utólag, hogy kérlek olvasd csak vissza a kérdésem, aztán a te válasznak nevezett kérdéseid. Amikor leírtam, hogy tudom hol, egyből támadni kezdtél, és még te beszélsz az én stílusomról? Most majd kielemzheed ezt teljes egészében, szóról szóra, ha ez nyugtat meg téged, és ettől leszel boldog. Kicsit sajnállak, de itt befejezem, jöhet a nagy visszavágás.
Ui.: Kívánom neked, hogy bármilyen kérdésed is lesz a jövőben, ne olyan emberek "VÁLASZOLJANAK" neked, mint amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!