Csak szerintem nem abszurd, hogy valaki 10 nap alatt akar felkészülni emelt informatika szóbelire?
Emelt érettségi szóbeliről van szó, de ettől függetlenül szerintem a 10 nap bőven elég, még ismétléshez is van idő, főleg, hogy most más dolog nincs (se suli, se munka).
Én vagyok az, aki 10 nap alatt akar felkészülni (holnaptól 3-áig), és sokan mondták, hogy nagyon nehéz. Ezzel ki van így?
Valóban nehéz lesz?
Ha egyszer már rendesen megtanultad az anyagot, most már csak ismételsz, arra elég a tíz nap.
Ha végig bukdácsoltad vagy puskáztad a középiskolát és fogalmad sincs az egészről, akkor meg kevés.
Közvéleménykutatók felmérést végeznek a különböző társadalmi rétegek között, hogy ki szerint mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul.
Megkédezik a parasztbácsit, mire ő:
- Szerintem egy egész élet is kevés rá.
A butikos szerint:
- Szerintem egy 3-4 év alatt jól meg lehet tanulni.
A menedzser válasza:
- Intenzív tanulással 3-5 hónap alatt.
Megkérdezik az egyetemistát is:
- Szerinted mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul?
- Miért, holnap vizsga?!
Félretéve a tréfát... ha nem teljesen nulláról indulsz, akkor 10 nap bőven elég rá. DE nagyon vigyázz, hogy nehogy abba a csapdába ess, hogy "ó még bőven van idő, majd holnap elkezdem", mert akkor nem végzel. Csinálj időbeosztást, tervezd meg minden napra, hogy mit nézel át, és akkor nem lesz semmi gond. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!