Szakdoglozat írásához hány irodalom jegyzék a minimum?
én 1 könyvből kiírtam a szakdolgozatom java részét
továbbá mennyire lehet ezt így csinálni? hogy kiírom belőle, persze nem szó szerint
Egy irodalomjegyzék kell, tekintve, hogy az irodalomjegyzék kifejezés arra a listára vonatkozik, ami a felhasznált irodalmakat sorolja fel. Tehát egy irodalomjegyzék van a szakdolgozatodhoz mellékelve, viszont egy darab szakirodalom felhasználása nagyon kevés (bár nem tudom, milyen témában írod és pontosan mit, szóval hogy van-e valami gyakorlati dolog is, kutatás stb.).
Az biztosan kevés, hogy kiírod a könyvből a nagy részét, hiszen muszáj, hogy legyen benne valamilyen saját szellemi terméked. Ha csak átmásolod - ha nem is szószerint - az információkat, azzal semmit sem teszel hozzá. Minimum kéne mellé még más szakirodalom, amivel összeveted, az összefüggésekre rámutatsz/reflektálsz ezekre az információkra a saját tudásod vagy más szakirodalmak alapján.
Egyébként nagyon figyelj arra, hogy bárhogyan is idézel, azt jelölnöd kell elég szigorúan. Hiába nem szószerint idézel, minden egyes gondolatnál, ami nem a te saját gondolatod, jelölnöd kell, hogy honnan szedted. És nem állhat az egész szakdolgozatod hivatkozásokból.
a konzulensem nem foglalkozik nagyon velem
megmondta h mikorra írjak meg hány oldalt
ez volt a konzultáció
modnott 1 könyvet h az jó is lesz hozzá
ennyi
esetleg ha valakinek van ideje és segítene azt nagyon megköszönném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!