Éppen, hogy nem állok bukásra kémiából, de valószinűleg még lesz egy TZ. Mit tehetnék?
1.80-ra állok, a tanár elvileg 1.75-től adja meg a 2-est. Most járunk az anyag vége fele a tankönyv szerint, de a tanár még mást is vesz velünk az anyagból, olyat, ami nincs a tankönyvben. A könyv szerint már kb. 3 órája össze kellett volna foglalnunk, de ezt már fentebb részleteztem. Általába 1-2 órát töltünk összefoglalással, mivel az osztály nagy része soha sem érti az anyagot, velem együtt. Én is csak magolom, de az összes óra előtt/közben tiszta stressz vagyok, izzadok, nehogy valamit elrontsak.
Mivel ezt a mostani anyagot se értem nagyon nagy szerencsével sikerülne csak a kettes témazáró. Minden órára magoltam, de az egyenleteket meg az összes számolást sem értem egyáltalán.
Nincs még igazolatlan hiányzásom, és 20 óra igazolatlan lehet összesen. Azon gondolkoztam, hogy összefoglalás utáni órákról hiányozni fogok, mivel nagyon nem szeretnék megbukni.
De hogyha szerencsénk van, nem fogja befejezni az anyagot időbe.
Szerintetek mit tehetnék? Nagyon félek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!