Emese 2002 kérdése:
A Szegedi Deák Ferenc gimnáziumba szeretnék menni, de nincs kollégiuma mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ilyenkór egész pontosan, mit kell tennem? Valaki segítsen aki odajár pls. Válaszaitokat előre is köszönöm.2016. máj. 22. 14:30
1/6 anonim válasza:
Keress egy szegedi kollégiumot, ami viszonylag közel van és beszélj a vezetőjével. Lehet olyan kollégium is, ami valamelyik iskoláé, mert szoktak külsős diákokat is fogadni, ha van hely.
2/6 anonim válasza:
Téged is felvettek oda, vagy csak jövőre akarsz oda jelentkezni?
Mindenesetre itt egy hasznos link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
3/6 A kérdező kommentje:
Nem csak jövőre szeretnék odamenni, ezért érdeklődtem.
2016. máj. 25. 11:16
4/6 A kérdező kommentje:
de a linket köszönöm.
2016. máj. 25. 11:22
5/6 anonim válasza:
Akkor rendben. Azért kérdeztem, mert engem idén általános tagozatra vettek fel. Azon, hogy melyik tagozato(ka)t akarod megjelölni, gondolkodtál-e már?
6/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy csak most válaszolok.Igen gondolkodtam már. Médiára vagy kéttannyelvű angol szakra jelentkeznék.
2016. jún. 7. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!