Milyen a gólyatábor a szegedi egyetemen?
Figyelt kérdés
Hány napig tart, milyen programok vannak, érdemes elmenni rá? Ha minden igaz, TTIK-s leszek, és biológia szakos. :)2016. máj. 22. 12:56
1/4 anonim válasza:
Hát kinek mi. Azt hallottam bioszosoktól,hogy nagyon jó volt. A személyes véleményem pedig,hogy én még sosem voltam és nem is szeretnék. Sokkal jobban el tudok szórakozni otthon,ha megnézek egy filmet és lógatom a lábam :)
2/4 anonim válasza:
Még 2012-ben voltam gólyatáborban (szintén SZTE-TTIK). Nekem nagyon jó élmény volt. Akkoriban jobban szerettem/bírtam a bulizást (mostanra ez azért változott :D).
Talán 4 napos volt (vagy 5? a kettő közül valamelyik :D). Van mindenféle vetélkedő, tájékoztatók stb. Attól nem kell félni, hogy lemaradsz valami plusz infóról, amit ott elmondanak, de máshol meg nem. De egy bulinak tényleg nagyon jó.
3/4 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele, hogy kipróbálom, végtére is akkor jó lehet ezek szerint. :D Bár nem vagyok az a társaság közepe típus, nem tudok folyton beszélni, meg inni se nagyon szoktam, max. annyit, hogy oldottabb legyek, de azért a tudatomnál maradjak. De legfőképpen barátkozni szeretnék, meg persze egy jót bulizni.
2016. máj. 22. 15:22
4/4 anonim válasza:
Én 2014esben voltam, szerintem jó móka es sok ismerőst szerezhetsz, de ne barátokkal menj mert ugy lehet "elklikkesedtek" :D
Mindenképpen érdemes kiprobalni nem sokszor vagy egyetemista :)
Már nem annyira durva mint régebben volt ugye a gólyátáboros balhék miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!