Hány pontos lett az emelt biológia/kémia szóbeli feleleted?
biológia 45
kémia 50
Nem nehéz. A lényeg, hogy tudd az anyagot, légy határozott, ne pedig bizonytalan, és ne izgulj. Lassan, érthetően kell beszélni, nem pedig hadarva. Fontos az előadásmód: mindig a vizsgáztatók szemébe kell nézni (általában hárman szoktak bent lenni) Lehetőleg csak ritkán nézz a papírra, amire leírtad a tételt.
Menjetek el helyettem vizsgázni pls:)
Melyik téma volt,amelyik rosszul sikerült?
40 fölötti pontot nem nehéz összeszedni. Sőt szerintem elég könnyű.
Ellenben a maximális ponthoz azért kell szerencse is.
Nekem mindkettő maximális lett, de a biosznál csak azért mert a három ott lévő vizsgáztatóból a jó fejet fogtam ki, aki nem kérdez bele, nem kötött bele a dolgokba. Aki előttem volt nem őt fogta ki, és mindent elmondott, mégis elvesztett 1 pontot, de sajnos nem volt mersze rákérdezni, hogy miért is vesztette el az a pontot. Mindenre válaszolt, mindent elmondott, egyszerűen csak kötözködött vele a vizsgáztató nő. Sajnáltam szegényt! Ennyivel engem is elkaszálhatott volna pár vizsga pontnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!