Ilyet lehet csinálni egyetemen?
Még az első félévben egyszer kiakartam iratkozni, de a TO-s néni rávett, hogy ne. Viszont most már 4 tárgy van, amit görgetek magam előtt. Ezzel csak az a baj, hogy nem tudok állandóan iskolában lenni, mert messze is van és dolgozok is mellette(levelezős vagyok).
A TO-s néni meg mondta, hogy passziváljam ezt a félévet és szeptemberben meg felveszem újra az első féléves tárgyakat, amik nem sikerültek. Kvázi újrajárom az elsőt, de csak azokból a tárgyakból amik nem sikerültek. Viszont ott a másik gond, hogy ha nincs meg az elegendő kreditszám, akkor átraktak önköltségesre, amit nem szeretnék.
Hogy ha egyszer(pontosabban 2 félévig) nincs meg az elegendő kredit, akkor átsorolnak, vagy azért van valami kegyelem?
Nem tudom mit csináljak, mert nem biztos, hogy egyszerre 2 félévet fogok tudni járni.
Kicsit tisztábban tedd fel a kérdést szerintem, mert most nem tudom hogy az önköltséges áthelyezés része érdekel, a TO-s néni javaslata, vagy mégis mi?
A legtöbb egyetemen úgy csinálod meg a tárgyakat ahogy akarod, csak van egy féléves minimum és a jegyek határozzák meg, hogy átdobnak e. Eleve ott nem értem már a kérdést, hogy mért lenne gond a kredittel, hogy átrakjanak ha a másik gondod pont az hogy túl sok lenne mert 2 évet jársz egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!