Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pécs-ÁOK-n hogyhogy ilyen sok...

Pécs-ÁOK-n hogyhogy ilyen sok a jelentkező?

Figyelt kérdés
Idén, több mint 1600-an jelentkeztek, míg tavaly csak 1480-an, egyik orvosin sem volt ilyen drasztikus növekedés, ugyanakkor az első helyen bejelöltek száma évek óta stagnál.

2016. máj. 18. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
népszerű mert jó hely, színvonalas, de a beleidet is ki kell tanulnod hogy sikerüljön minden, ebben nincs különbség.
2016. máj. 18. 17:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor az első helyen bejelöltek számának is növekednie kellet volna.
2016. máj. 28. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudom mire akarsz kilyukadni, a héten már a sokadik POTE fikázós kérdést olvasom és nagyon unom már. Akinek nem tetszik, annak nem kell idejönni,de a diplomája egy lepkefinggal nem fog többet érni, mert nem Pécsett végzett.

Nem kell hú de nagy logika hozzá, hogy belásd, azok, akik Nyugat-Magyarországon, Dunántúlon élnek és első helyen a SOTE-t jelölték, nagy valószínűséggel Pécsett jelölik második helyen, mert az van hozzájuk közel, akár átszállás nélkül is megközelíthető. Gondolom Kisvárdáról a kutya nem akar idejönni, mint ahogy Pécs melletti faluból én sem mennék Debrecenbe.120-an jelölték be többen, ez azért nem olyan drasztikus emelkedés, simán lehet, hogy ennyivel többen jelentkeztek orvosira, de a többség, mint minden évben mégis Budapestet választja első helyen.

2016. máj. 29. 13:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Arra akartam kilyukadni, h nyílt napon azt hallottam, hogy talán az egészségtudományi karon kevesebb embert fognak felvenni idén Pécsett, ezért ők másodiknak bejelölték az orvosit . Gondoltam valakinek van erről információja. De igazából csak végső unalmamban spekulálgatok tanulás mellet !
2016. máj. 29. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez jó nagy marhaság. ETK-ra eleve jóval kevesebb Pont kell MINDEN szakra, mint az orvosira, ráadásul nem hinném, hogy olyan sokan megcsinálnák a két emeltet ETK-ra, mikor egy sem kötelező... Orvosival ellentétben ugyebár. Nincs olyan ember, aki ETK-t jelölne első helyen, másodikon meg orvosit azzal, hogy oda csak felveszik...
2016. máj. 29. 13:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyetértek, inkább tanulok még :)
2016. máj. 29. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!