Milyen karra a legérdemesebb menni?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom mi akarok lenni, de tényleg, kínomban már itt kérek tanácsot:DDD
-turizmus (az a baj nem vagyok jó matekból)
-pszichológia (ezzel az a rossz, hogy életem végéig más emberek panaszkodását fogom hallgatni, na meg bekerülni nagyon nehéz)
-jog (erre nem tudok kifogást, bár elég magolós)
-tanár (gyerekkori álmom, ezt csinálnám a legszívesebben de keveset keres,bár legalább élvezném..)
Pestre szeretnék mindenképpen menni, de nem tudom mi szeretnék lenni. A pontjaim átlagban olyan 400 körül lesznek. Szerintetek mivel érdemes foglalkozni a legjobban?
2016. máj. 17. 20:38
1/2 anonim válasza:
Biztos az alapján akarsz dönteni a hátralévő életedről, hogy néhány idegen ember mit válaszol? Erre itt nem kapsz normális választ, mert nem ismerjük az adottságaid és a személyiséged. Mindegyikből pont annyira tudsz majd megélni, amilyen jól csinálod, úgyhogy ha rám hallgatsz azt választod amiben eltudod képzelni, hogy 20 év múlva is jól fogod érezni magad.
2/2 anonim válasza:
Ha tanár a gyerekkori álmod, akkor legyél tanár! Ha nyelvtanárit választasz, akkor mellékes munkákból (korrepetálás, nyelviskola, fordítás-tolmácsolás) meg is tudsz élni belőle, és alapból csinálhatod, amit szeretsz, akkor is, ha "nem éri meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!