Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nappali vagy esti tagozat?

Nappali vagy esti tagozat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeptembertől 2 éves érettségi felkészítőre fogok járni.

Az lenne a kérdésem, hogy nappali, vagy esti tagozatra menjek?

Mellette szeretnék munkát is vállalni, de nem olyan szinten, hogy az a tanulás rovására menjen, szóval 2 tantárgyból(min) emelt szintet akarok(biológia, és angol), pszichológusnak akarok továbbtanulni. Illetve estin, vagy nappalin tudnék jobban készülni az érettségire?(Melyiken tudnék több ismeretet elsajátítani stb..., meg hát mellette valószínűleg egy blogot/hírportált akarok indítani, meg még különböző ismereteket megszerezni a szakhoz)

Köszönöm!

17/f

2016. máj. 16. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik iskola..
2016. máj. 17. 10:09
 2/2 anonim válasza:
Én estire járok most érettségizek, én imádtam, sokkal jobb fejek az emberek is, de ha minél jobb eredményt akarsz, akkor csak is a nappali!!! Az estinek csak az a célja hogy átmenj az érettségin, a nappali pedig a minél jobb jegyre hajt =)
2016. máj. 17. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!