Az emelt matek érettségi szóbeli részén milyen feladatot adnak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kapunk egy feladatot az adott témakörben, amit a kidolgozási idő alatt kell megoldani. Ez mennyire szokott nehéz lenni? Például a "matematikai logika" témakörben milyen feladatot adhatnak?2016. máj. 14. 17:16
1/3 anonim válasza:
A szóbeli tételek fent vannak évről-évre.
Lehet, hogy már az idei is.
Általában egy tétel van, amit igazolni-bizonyítani kell, és/vagy egy feladattal kiegészíteni.
Nem nagy szám.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem erre gondolok. Olyan az érettségi, hogy húzunk egy tételt (témakört), amiből a kifejtés során bizonyítani kell egy tételt, ebben igazad van.
De én most arra gondolok, hogy ezen felül kapunk egy feladatot, amit nem ismerünk előre, ott kell megoldani és a kifejtés közben azt is elmondani. Erre vagyok kíváncsi, hogy milyen jellegű szokott lenni ez a feladat.
2016. máj. 15. 12:34
3/3 anonim válasza:
Elvileg olyan nehézségű, mint amit írásbelin adnak, de gondolom valamivel könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!