Emelt kémia érettségi ma - Hogy ment? Nehezebb volt mint az eddigiek? Milyen eredményre számítottok?
55-60%-ra számítok, ami szerencsére elég is lenne.
Szerintem nem lett volna nagyon nehéz, de nagyon kifutottam az időből.
Szerintem nehezebb volt. Habár ez az első, amit igazán élesben írtam. De inkább csak magamat okolhatom, mert nem sokat tanultam rá.
Én örülnék már egy 55 pont körülinek is, de félek, hogy csak álom. :/
**pontosítva a megoldásokat nem mertem tovább nézni
Bakker. A fásnál is (esszé) jól beírtam a részeket (habár a nyilak rosszul mutattak), aztán jött a módosítás, elbizonytalanodtam és ájtavítottam rosszra. :D Mondjuk aztán ott szerencsére rájöttem, hogy először volt igazam és visszajavítottam.
Mindenesetre a kémia megoldásokat biztos nem merem megnézni még pár napig/hétig. :D Jobb a boldog tudatlanság.
Én alig várom, hogy kitegyék az eredményeket.
A biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság... Nyugodtabban készülhetnék a szóbelire. Remélem, fogok emlékezni a válaszaimra. Én az elméleteket nem tartottam túl nehéznek, sem a lítiumost, sem a porkeverékest, remélem, nem azért, mert nem vettem észre a buktatóikat:S
8-as vagyok, kielemeztem a megoldókulcsot:)) Amit leírtam, az többnyire tényleg jó lett:)) Szóval meglesz a tippelt 55-60%, és akkor legrosszabb esetben is akár már két 60%-os szóbeli is elég lehet a "sikerhez":))
Remélem, nektek is sikerül, amit kitűztetek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!