Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetne belőlem énektanár...

Lehetne belőlem énektanár szerintetek? (LINK)

Figyelt kérdés

[link]

Idén végzek sulival és úgy gondoltam,hogy tanitónőnek tanulnék tovább fősulin és az ének irányába "szakosodnék", majd ha elvégeztem utána még tanulnék tovább hogy jobban fejleszthessem magam. Apró korom óta énekelek, igazából nem is tudom konkrétan mi óta mert nem emlékszem rá :) de tényleg kicsi korom óta. Szerintetek a hang megvan hozzá?

És ha énektanárnak tanulnék utána könnyebb lenne vajon a zenei életben is mozogni? Szerintetek?

2016. máj. 13. 15:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Nagyon jó hangod van, de nem igazán énektanári, nem olyan klasszikus zenei, hanem inkább pop, szóval énekesnek jobban el tudnálak képzelni, mint énektanárnak. Ott szerintem kiölik belőle az eredetiséget.
2016. máj. 13. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!