Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit fognak...

Szerintetek mennyit fognak emelkedni idén a ponthatárok?

Figyelt kérdés

Ugye sokak szerint ez az idei volt az elmúlt 5 év legkönnyebb érettségije. Én igazságügyi igazgatási képzésre szeretnék menni, ahova tavaly 292 volt a ponthatár.

Szerintetek ha meglesz a 320 akkor felvesznek?

Lehetséges egy közel 30 pontos emelés?

2016. máj. 12. 11:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16%
Én anno sem hisztiztem folyamatosan, semmi értelme nem volt, ahogy ennek sincs, hogy vered itt magad.
2016. máj. 12. 14:09
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
Ha te is szartál bele a kérdés kiírásakor, akkor hadd problémázzak már én is...
2016. máj. 12. 14:11
 13/14 anonim ***** válasza:
42%

Tudod kérdező itt vannak olyan emberek, akik a szociális életüket ezen az oldalon élik: ez azt jelenti, hogy naponta órákat töltenek kérdések olvasgatásával és válaszok irkálásával. Mivel ezt a tevékenységüket már évek óta csinálják, ezért egy hasonló kérdés fel tudja nyomni bennük a pumpát, mivel nincs más érdekes dolog az életükben, így elkezdenek problémázni egy ártatlan kérdés miatt.

Egy internetes fórumon még érthető lenne az érvelésük, hogy ne nyissanak meg kétszer azonos témájú topikot, de egy kérdezz felelek rendszerű oldalon, ahol naponta akár száz kérdés is születhet egy adott kategórián belül, ott azért röhejes ez az érvelés.

Ugyanezek az emberek szedik szét a helyesírásodat, meg szólnak be különböző erkölcsi nevelési célzattal, ügyelve, hogy a kérdésedre ne kapj választ.

Ezekkel az emberekkel nem kell foglalkozni, önkéntes moderátoroknak tekintik magukat, igaz hatalmuk az nincs, legfeljebb beszólnak, nagy ügy.

És igen, lehetséges, bármi lehetséges. Felesleges ezen aggódni, én is azt tettem, statisztikákat készítettem, igaz sikerült jól belőni a ponthatárt, de az csak a véletlen műve volt. Ellenben sok időm ment el vele, amit hasznosabban kitölthettem volna.

2016. máj. 12. 17:15
 14/14 anonim ***** válasza:
34%
A kérdező is itt éli a szociális életét, nem látod? Hisztizik, mikor azt megtehetné máshol is.
2016. máj. 12. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!