Ha 83% az írásbelim, egy 95-100%-os szóbelivel mennyit javíthatok rajta?
Remélem matekból nem most voltál.
Egyébként érettségi függő, úgyhogy ehhez nem ártana tudni, hogy milyen tárgy emelt közép...
¸¸ Remélem matekból nem most voltál. ˝
Ez mire akar utalni? :D Egyébként de, matekból is múlt héten érettségiztem :D
Honnan tudod, hogy annyi? VOlt már betekintés?
Egyébként meg ha az egyik erős attól ha más tárgyad meg nagyon gyenge lesz jól megszívod... (most ha ennyit pl:. nem tudsz matekból kiszámolni akkor az gázos)
˝Egyébként meg ha az egyik erős attól ha más tárgyad meg nagyon gyenge lesz jól megszívod. ˝ - aha, majd meglátjuk, pláne, ha duplázok, szóval ezt szerintem bízd csak rám ;)
¸¸ Honnan tudod, hogy annyi? VOlt már betekintés?˝ - Lehet, hogy nem én voltam a legjobb matekból, de legalább beszélni megtanultam. Megtekintés majd pénteken lesz, az eredményről kértem tájékoztatást.
Egyébként meg ha az egyik erős attól ha más tárgyad meg nagyon gyenge lesz jól megszívod... (most ha ennyit pl:. nem tudsz matekból kiszámolni akkor az gázos)
Azért a jóindulat megvan :)
Igazi sikeres ember lehetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!