Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » KRESZ vizsgával kapcsolatban...

KRESZ vizsgával kapcsolatban lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Most fogok vizsgázni, és nem tudom, hogy megy ez pontosan. Ha rossz választ jelöltem be, rögtön látni fogom? Úgy értem, miközben csinálom a tesztet, tudni fogom, hogy még hány pontot veszíthetek, vagy csak a vizsga végén írja ki?

A másik az lenne, hogy van ez az e-titan nevű gyakorlóprogram, amit én is használok. Mennyire kapok hasonló kérdéseket a vizsgán?

2016. máj. 7. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak a legvégén tudod meg.
2016. máj. 7. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Az alábbi vidóban láthatod hogyan néz ki a felület...mozgóképes kérdés jelenleg még nincs, de láthatod, a a felületet és hogy mit jelez ki a rendszer vizsga közben: https://www.youtube.com/watch?v=EbxI5rwcbUY
2016. máj. 8. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha az e-titánon keresztül tanulsz akkor 100%-ban ugyan azokat a kérdéseket kaphatod mert az a cég viszi az nkh-nak is a kérdéseket. edukresz a kérdések márkanave ami az oldalukra is oda van írva...úgyhogy sztem ne parázz...told az e-titán keresztül a tananyagot és 100% átmész! Akit én ismerek mindenki aki ezt használta nevetve jött ki a vizsgáról aki meg mást annak konyult a szája...
2016. máj. 8. 11:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkit felpontoztam! :)
2016. máj. 8. 11:26
 5/6 anonim válasza:
e-titán a legjobb. 1x elovlastam az egész anyagot aztán csak teszteken csináltam a programon belül és hibátlan lett a vizsga. Sokszor csináld végig a teszteket és sima lesz
2016. máj. 9. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, átmentem! :)
2016. máj. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!