Szerintetek a bűvészek szoktak csalni?
Figyelt kérdés
Szerintetek a bűvészek érettségin, főiskolán vagy egyetemen puskáznak? Igazából nem igazán tudom mit gondoljak, mert hülye lesz akármelyik bűvész azt mondani, hogy visszaélt tehetségével. Szerintetek vannak olyanok akik trükkjeiket ilyenkor is kihasználták?2016. máj. 5. 14:04
1/4 anonim válasza:
A gerincesség nem végzettség kérdése.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem is állította senki nem tudom ez hogy jött ide :)
2016. máj. 5. 15:54
3/4 anonim válasza:
Úgy, hogy nem kell bűvésznek lenni a csaláshoz, és bűvész is lehet korrekt egy vizsgán. Több és jobb lehetősége van csalni, de ha fontos valakinek a valós teljesítmény, nem teszi. Ez pedig emberi kérdés nem szakmai. De izgalmas belegondolni, mikre lehetnek képesek, igen.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, nekem így jutott eszembe :) Én mondjuk korrekt vagyok, de ilyen szempontból lusta úgyhogy kihasználnám.
2016. máj. 5. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!