Érettségire farmerban?
Tavaly voltam már érettségizni, akkor blézer,kék blúz és fekete nadrág volt rajtam. Jelenleg viszont nincs fekete nadrágom és nem lehet kapni sehol. Vidéken lakom és bejártam az egész várost de sehol sincs fekete farmer. Sötétkék farmerom van. Most menjek el abban? Nem ciki?
19L
Van, csak reggel hideg van,meg esőt mondanak.
Az számít valamit,hogy eléggé rossz iskolába megyek írásbelire? (tényleg eléggé rossz. A diákok be se járnak,meg ilyenek) Tudom, hogy ez nem kifogás. Csak mégis.
De akkor tuti nem gáz? Csak nem néznek le. Szóbeliig veszek fekete nadrágot persze. Csak mindig mindent utolsó napra hagyok. :/
Én is láttam emelten olyat aki teljesen hétköznapi ruhában volt. Amennyire tudsz legyél elegáns a farmerben is lehet,egy blézer is feldobja.
Max ha lesz valami szigorúbb tanár majd megszól,de csinálni úgyse fog semmit,az érettségidre meg nincs hatással szóval nyugi!:)
Sok sikert.
Engem még a középszintűn (közép, nem emelt) is megszóltak a tanárok és pár diáktársam. Holott ilyen középkategóriás iskolában voltam vidéken. Mondták, hogy ezt illik kiöltözni... eléggé ciki szituáció volt.
Ha tényleg eléggé alsókategóriás az iskola, akkor lehet, hogy észre sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!