Nincs valakinek kidolgozott személy és vagyonőr különbözeti vizsga tételek? Nagy segítség lenne ha el küldené. Köszönöm.
Hogy minek?
Nem tudom hogy mióta csinálod ezt a "szakmát" de létezett olyan is hogy kötelezően kellet fizetni a "vagyonőri kamarai" tagságot ami évi 6000 Ft-ba került és elmélietleg csak így dolgozhattál na és ezt 4 vagy 3 éve megszüntette a kormány.
Na és itt jön a lényeg!
Rá kétévre miután megszűnt a kötöelező vagyonőri kamara tagság fizetése akkor találták ki hogy újra kell vizsgázni mert "változtak a jogszabályok" :D
És mennyibe került újraviszgázni csak nem 12 ezer Ft-ba ami 2 évnyi kamarai tagságnak felel meg 2 év után :D
A kressz többet változik és mégse kell újravizsgázni!
Ez a újravizsgzátatás csak arról szól de gondolom leesett hogy beszedjék azt a pénzt amit anno törvényesen szedtek be!
Elméletileg ez a kamara azértvan hogyha valami bajod van munkahelyeddel kapcsolatban akkor hozzájuk kell fordulnod!
De ha hozzájuk fordultál akkor ajálotak egy ügyvédet aki megkezdte az ügyet 100 ezer forintért :D
Egyszer valameliyk oldalon ki volt számolva hogy évi olyan 600-700 milliót szedett be + azok a vagyonőrök nem voltak beleszámolva akik nicsenek bejelentve!
És ezért a vagyonőri kamara nem csinált semmit ugyebár, vidáman elvoltak belőlle.
Én akkor még vagyonőrként dolgoztam így a cég leszervezte nekünk (persze a vizsgadíjat saját zseből kellet fizetni)
Kaptunk kidolgozott tételeket és ugyan azok voltak benne mint anno...
De én abbahagytam a szánalmas vagyonőri munkaadók és munkakörölmények miatt na meg persze ezek a lehúzások miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!