Részpontokat hogyan adják?
Figyelt kérdés
A matek érettségiben a nagy feladatoknál mikre adhatnak részpontokat? (képlet?;ábra?;adat kigyűjtés?..?) Ennyi jut eszembe. De nekem a matek tanárom azt is mondta,hogy képletre már nem adnak pontot.
Azért fontos ,mert a megoldókulcs szerint pár pont kellene a 4-eshez :/
A matekban is lehet szubjektíven pontozni,mint a magyarban? (azaz kicsit el lehet térni a megoldókulcstól? )
köszönöm :)
2016. máj. 3. 21:45
1/5 anonim válasza:
A megoldókulcs csak holnap jelenik meg. Szubjektív pontozás nincs... Amúgy egy részeredmény például pontot ér. A gyertyás feladatban ha kiszámolod valaminek a térfogatát helyesen, de a végeredmény rossz, akkor jár pont a jó részeredményért.
2/5 A kérdező kommentje:
persze ezt saját magamnak számoltam ki
egy szaktanárnak megint más jön ki ,mert tudja mire adhat még pontot
de én például nem tudom,hogy mit láthat még benne :$
2016. máj. 3. 21:59
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
2016. máj. 4. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!