Emelt töri érettségi holnap, akik mennek! Mennyit készültetek/mennyi készüléssel lehet elérni 70%-ot?
Sziasztok, csak arra lennék kíváncsi, hogy ki mennyi időt fektetett bele a dologba és hogy szerintetek, ha kb mindenről van fogalmam, de messze nem tudok mindent, attól még lehet-e 70%?
(nyilván most már nem nagyon tanulok, csak érdekel, ki mit gondol)
Köszi előre is a válaszokat! :)
Hogy mennyire javítják szigorúan az esszéket azt nem tudom, mert én nem néztem nagyon át, csak megnéztem a pontokat és pont olyan volt amire számítottam. A szóbelivel viszont igenis sokat lehet javítani, és el lehet érni 60 pontos szóbelit is. Nekem 80%-os lett az írásbelim, a szóbelin 1 pontot vontak le, így összesen 87%-os lett. Írásbelire nem nagyon tanultam, szóbelire viszont tényleg érdemes elolvasni az összes témakört, hogy tényleg tudjál beszélni, és arról beszéljél amiről kell különben szétszednek a vizsgáztatók. Még így is belekérdeznek majd valószínűleg 1-2 dologba amire nem számítanál szóval fel kell készülni :D
Sok sikert!
Nekem 55%-os lett az ìrásbelim. :)
Èn nem parázok a szobelitől...mindegyik tètelről tudok beszèlni 5-10 percet, plusz ott lesz a forrás, plusz az atlasz :)
Nekem 76% lett :) Nekem az esszéimet nagyon rendesen pontozták az egyik rövid 7 pontos, a másik 5; a hosszúakból az egyik 15, a másik 10 pont lett. Viszont a tesztben volt 1-2 dolog, amit nem értettem... Lényegében ugyanazt írtam, mint ami a megoldókulcsban volt, csak máshogy fogalmaztam meg, és lehúzták...
Ki mennyire parázik a szóbelitől? :D (Én nagyon.) Én szombaton megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!