Mit csináljak ha nem vettek fel egyetemre?
Sajnos a matek nem úgy sikerült ahogy kellett volna. Ideges voltam és sok helyen elrontottam.
Néztem a megoldásokat és tuti nem lesz elég pontom, hiába számolgatok... ez sajna bukta.
De mégis mihez kezdjek így? Egy sima érettségim lesz, más nem. Gondolkoztam azon hogy októberben újraérettségizek és akkor hátha. De addig is mit csináljak? Csak nem kéne itthon lenni 1 évig.
Diákmelóra is csak a nyáron mehetek, utána már nem lesz érvényes a diákigazolványom. Álláslehetőség meg nem sok van a környéken.
Munkaügyi központ szokott pár hónapos képzéseket indítani. Ha jól tudom, akkor a képzés ideje alatt 30-40 ezret lehet is kapni havonta. Bár nem tudom ezek az OKJ-k mennyit érnek, de már csak a pénz miatt is jó lenne (feltéve ha nem találok rendes melót).
Ötletek?
Óbudaira, mérnök informatikus szakra. Tavaly megcsináltam az infót ami szintén nem lett valami fényes. Most meg a matek :/
Kb 320 max 330 pontom lesz duplázással. (Ami nagyon kevés)
Már fent vannak a megoldások és emlékszek is miket írtam. De mindegy, már beletörődtem, hogy ebből 1 év kihagyás lesz.
Legalább lesz időm a programozásban jobban elmélyülni és októberben egy emelt infót tenni.
+ Nyelvvizsga (ha már meglenne akkor nem lenne gond a felvételivel se)
Ja meg még jogsit is leakarom tenni.
De ezeken kívül tényleg nem tudom mit csináljak majd. Anyámon azért élősködni nem szeretnék, valami pénzt keresnem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!