Hány ponttól kettes a matek érettségi? Nehéz megszerezni?
Velem az volt a baj, hogy teljesen leblokkoltam. Tehát olyan szinten nem tudtam értelmezni a feladatokat, hogy semennyire.
Nem tudtam egyáltalán hozzányúlni. Egyszerűen nem ment a szövegértelmezés, semmi. Nagyon szarul sikerült. :S
Hát igen, ez a baj az érettségivel hogy tudsz ennyit:
[________________________________________________________]
tudást adsz ennyiről:
[_____________________]
és utána ennyit használsz fel a mindennapi életben:
[___] xD
Az első részben tizenkét feladat volt, mindegyik két pontos - ha valaki megcsinálta jól, az huszonnégy pont
A ketteshez még kell egy pont
SZerintem meg lett a kettes ma. Nagyszerű ember vagyok. :D
Egy csodálatos elme.
Kedves Démon!
Az, hogy te mit tudsz felhasználni a középiskoláig megtanultakból a hétköznapi életben, az tőled is függ. Ha te egy szakbarbár, beszűkült érdeklődésű, csak a munkájának élő, műveletlen, könyveket nem olvasó, a közélet, a történelem, az irodalom vagy a tudományok iránt nem igazán nyitott ember leszel, akkor valóban nem sokat fogsz felhasználni. Akkor el lehet majd beszélgetni veled az időjárásról meg a legújabb szuperhős filmekről, jókat fogsz sörözgetni a haverokkal meccsnézés közben meg elleszel majd a kutyáddal is, amikor sétáltatod. De sokmindent nem fogsz érteni a világból, és az igazi ciki az lesz, amikor majd a saját gyerekednek sem fogsz tudni válaszolni egy csomó kérdésére, aminek köszönhetően ő nagy valószínűséggel ugyanilyen ember lesz, mint te.
Persze mindezt értsd nagy feltételes módban, mert nem kötelező ilyennek lenned. Társadalmi érdek is az, hogy lehetőleg minél kevesebben legyenek ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!