Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hány ponttól kettes a matek...

Hány ponttól kettes a matek érettségi? Nehéz megszerezni?

Figyelt kérdés
holnap érettségizek

2016. máj. 2. 20:57
1 2
 11/17 Thomika20 válasza:
83%

Velem az volt a baj, hogy teljesen leblokkoltam. Tehát olyan szinten nem tudtam értelmezni a feladatokat, hogy semennyire.

Nem tudtam egyáltalán hozzányúlni. Egyszerűen nem ment a szövegértelmezés, semmi. Nagyon szarul sikerült. :S

2016. máj. 3. 10:02
 12/17 anonim ***** válasza:
97%

Hát igen, ez a baj az érettségivel hogy tudsz ennyit:

[________________________________________________________]

tudást adsz ennyiről:

[_____________________]

és utána ennyit használsz fel a mindennapi életben:

[___] xD

2016. máj. 3. 12:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
hopsz itt nem engedi sokat ismételni a karaktereket, a szóval nagyon sokat tudsz felét használod a megmérettetésen és az életben ennek 1/10-ét
2016. máj. 3. 12:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az első részben tizenkét feladat volt, mindegyik két pontos - ha valaki megcsinálta jól, az huszonnégy pont

A ketteshez még kell egy pont

2016. máj. 3. 13:16
 15/17 A kérdező kommentje:

SZerintem meg lett a kettes ma. Nagyszerű ember vagyok. :D

Egy csodálatos elme.

2016. máj. 3. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
20%
Büszke is lehetsz rá, majd mehetsz a KGST piacra eladónak :D
2016. máj. 4. 08:22
 17/17 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Démon!

Az, hogy te mit tudsz felhasználni a középiskoláig megtanultakból a hétköznapi életben, az tőled is függ. Ha te egy szakbarbár, beszűkült érdeklődésű, csak a munkájának élő, műveletlen, könyveket nem olvasó, a közélet, a történelem, az irodalom vagy a tudományok iránt nem igazán nyitott ember leszel, akkor valóban nem sokat fogsz felhasználni. Akkor el lehet majd beszélgetni veled az időjárásról meg a legújabb szuperhős filmekről, jókat fogsz sörözgetni a haverokkal meccsnézés közben meg elleszel majd a kutyáddal is, amikor sétáltatod. De sokmindent nem fogsz érteni a világból, és az igazi ciki az lesz, amikor majd a saját gyerekednek sem fogsz tudni válaszolni egy csomó kérdésére, aminek köszönhetően ő nagy valószínűséggel ugyanilyen ember lesz, mint te.

Persze mindezt értsd nagy feltételes módban, mert nem kötelező ilyennek lenned. Társadalmi érdek is az, hogy lehetőleg minél kevesebben legyenek ilyenek.

2016. máj. 4. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!