Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeretném megismételni a 11....

Idfdfgdfh kérdése:

Szeretném megismételni a 11. osztályt. Hogyan befolyásolja ez a szerzett pontszamokat?

Figyelt kérdés

Szóval saját döntésből fakadóan szeretném megismételni a gimnázium 11. osztályát. Főleg azért mert szarul állok pár dologból (perfekcionista vagyok).

Ha ezt sikerül véghezvinni az újonnan kijárt 11. osztály évvegi pontszámai fognak számítani továbbtanulásnál?

#továbbtanulás #évismétlés #szerzett pontszámok
2016. ápr. 30. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de szerintem ne csessz ki magaddal. Az egy egész év amit sokkal értelmesebb dolgokkal is tölthetnél mint a középiskola. Ha ennyire aggasztanak a pontszámok, akkor inkább kezdj el most rágyúrni az emelt szintű érettségire két tárgyból.
2016. ápr. 30. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már ilyet nem lehet csinálni.
2016. ápr. 30. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem vágatod meg magad valamiből, nem ismételheted meg az évet (különben is időpocsékolás lenne) - ha tényleg "perfekcionista vagy", akkor nem lehetnek olyan rosszak a jegyeid. Ha meg tényleg olyan rosszak, akkor majd a pontduplázásra hajtasz és kész.
2016. máj. 1. 07:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, mentek a zöldek.

A történethez hozzátartozik hogy most nyáron fogunk elköltözni Debrecenből Pestre. Nem tetszik a gondolat hogy egy 12.-es végzős osztályba kerüljek úgy hogy az eddigi osztálytársaim közül van akit ovi óta ismerek. Rossz matekos alapjain vannak, mert régebben nem figyeltem oda órákon, többek között az is volt a tervem, hogy a nyáron ezeket szisztematikusan bepótlom, hogy aztán az újrakezdett 11. évvégén normális pontszámokat kapjak.

Tehát ha megbukok egy tárgyból akkor az újrakezdett 11. évfolyam evvegi pontszámai fognak számítani? (csak hogy biztos legyek)

Ha tudtok, linkelhetnétek ezzel kapcsolatos törvényrendeletet vagy egyeb hivatalos dokumentumot.

Köszönöm!

2016. máj. 1. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!