Már minden előző évi középszintű matek érettségit megcsináltam, ezután hogyan gyakoroljak?
Figyelt kérdés
Tudnátok tanácsot adni? Főleg geometriát, koordinátageometriát, valószínűségszámítást, kombinatorikát kellene gyakorolnom.2016. ápr. 30. 19:30
1/5 anonim válasza:
még esetleg nézd át a függvénytáblát, de már szerintem nincs sok értelme még gyakorolgatni, ami megy az ugyis megy, ami meg azt már 3 nap alatt nem nagyon fogod tudni megtanulni
dölj hátra és pihenj mostmár egy kicsit
és hajrá az érettségihez :)
2/5 anonim válasza:
Most már sehogy. Egy pihenőnapod van, azt használd pihenésre, és hagyd, hogy egy kicsit érlelődjenek a dolgok a fejedben, mint a saláta. Többre mész vele.
3/5 anonim válasza:
az ofi honlapján van még fenn 3 db mintafeladatsor
4/5 anonim válasza:
Hát aki eddig nem tanult az tényleg ne kezdjen bele, de ha van olyan feladattípus (koordinátageometria, trigonometria stb), ami nem úgy megy ahogy szeretnéd akkor én mindenképpen gyakorolnék.
Én mindig attól félek, hogy elfelejtem a pihenőnapokon úgyhogy nem pihenek :)
5/5 anonim válasza:
tökmindegy már, én is majdnem mindet megcsináltam mégis szar lett a mai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!