KRE Anglisztika szakról mi a véleményetek?
Én Károlis anglisztika alapszakon végeztem, és nagyon szerettem, életem legjobb 3 éve volt. A legtöbb oktatóm nagyon aranyos volt, és úgy tudom, az egyetlen, akit én nem szerettem (meg tudtommal senki más sem :D), már nem tanít ott azóta. Az épület is változott, amióta lediplomáztam, az angol tanszék átköltözött máshová, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. A társaság ugye főleg attól függ, milyen csoporttársakat fogsz ki, nekem szerencsém volt, sok jó fej ember járt az évfolyamomra. Mikor én oda jártam, voltak mindenféle sulis programok, pl. kirándulások és piknikezés a tanárokkal, karácsonyi műsor és hasonlók.
Tanárok közül én Pődör Dórát nagyon szerettem, Nagy Andreát, Fabiny Tibort, Péti Miklóst, Fodor Júliát és Kiricsi Ágnest. Így hirtelen ők jutnak eszembe. De tényleg nem nagyon van olyan tanár, akit nem ajánlok.
Köszi a részletes választ! :)
Voltam az ELTE nyílt napján már több karon is, de egyik se volt túl szimpatikus, alig tudtam meg többet, mint ami a honlapon fent volt. A Károlitól pedig (az anglisztika tanszéktől) összesen 10 perc sètányira lakom. :D
De igen, Sárosdynére gondoltam :D
Aki meg a privátot írta, annak itt válaszolok, hogy én 2014-ben diplomáztam le. Nyelvészetes voltam, de ha szereted az irodalmat, akkor a tanárok nagy részét, akiket felsoroltam, te is szeretni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!