Hogyan történik egy szóbeli érettségi?
Még csak 10.-es vagyok, de már félek
Ki van bent? Hányan? Meddig tart? Hogy van, mi van? félek tőle már nagyilon
Nyugi, túl fogod élni. :D Fölösleges már most izgulnod miatta. 3 tanár van bent, egy elnök, aki külsős és két iskolán belüli tanár. Húzol egy tételt, van pár perced kigondolni, vagy míg te kidolgozod a tételed, addig valaki felel. Ez szerintem tárgyfüggő, úgy emlékszem nekem mindkét típus volt. Időben olyan negyed óra szokott lenni egy felelés. Tapasztalatom szerint nem barátságtalanok a tanárok, főleg, ha középszinten vagy és nyilván ismered őket, akkor még segítenek is. Maximum a sokadik felelés után már félig alszanak, vagy kissé nyűgösek, dehát ki ne lenne az.
Szóval no para. ;)
Negyed óra... ebben annyi a jó, hogy sokáig tudok beszélni... de... az a fél óra gyorsan eltelik majd, az a 15 perc viszont legalább annyinak fog tűnni
Csak jövőre már 11.-es leszek, aztán utána már csak egy év... Olyan gyorsan elment ez az év is... utána megint elválás... újra vége lesz mindennek, mint 8.-ban :( aztán még pár év kemény tanulás egyetemen gondolom
fájni fog az biztos
Na jó, arrébb van még + szerintem egy év múlva is meg fogom kérdezni :D
köszönöm a felvilágosítást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!