Éretségizhetek-e másik iskolában magyar nyelven töriből?
Kéttannyelvű német suliba járok és a töri német nyelven megy. De nem lesz meg a töri érettségim mert meghúztak belőle most évvégén.
Magyar nyelven értem, tudom és szeretem is ezt a tárgyat. A nyelvvel van problèmám.
A többi tárgyból leérettségizem.
De meglehet e oldani azt h a pót vizsga és pót érettségi MAGYAR nyelven mehessen töriből?!? Van erre vmi törvény vagy vmi alkotmányos cucc??
Csak akkor, ha így bukottan átvesznek egy másik iskolába vagy egy felnőttképző iskolába, és megengedik, hogy ott tedd le a javítóvizsgát.
Pótérettségi nincs, amikor megvan a jegyed töriből, akkor mehetsz rendes érettségire.
A jelenlegi iskoládban csak németül javítóvizsgázhatsz. Az érettségire a jelentkezéskor választhattál volna másik tárgyat, mert a németen kívül még két tárgyból kell németül érettségizni, és ha jól emlékszem, nem kötelező, hogy ez pont a töri legyen, de már így jelentkeztél.
Menj másik tantárgyból inkább, ha nem megy a töri
Pl. földrajzból nem tudsz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!