Mennyi lehet most a ponthatár az ELTE-IK-n?
Figyelt kérdés
Szeptemberben induló képzések statisztikái:
2014: 1512 jelentkező | 667 Első hely | 311 pont
2015: 1636 jelentkező | 721 első hely | 335 pont
2016: 1773 jelentkező | 791 első hely | ??? pont
Sacc/kb nálam olyan 360-as ponthatár lehet, ez így reális szerintetek?
Lehetséges, hogy az érettségiken nehezítenek mert sokan jelentkeztek az egyetemre? Ha jól tudom most 15000-el többen mint tavaly.
2016. ápr. 24. 20:47
1/4 A kérdező kommentje:
Jah még annyi, hogy az az adat "Államilag támogatott".
2016. ápr. 24. 20:51
2/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül fog ennyivel nőni, de lehet. Nincs értelme találgatni.
"Lehetséges, hogy az érettségiken nehezítenek mert sokan jelentkeztek az egyetemre?"
- Ja, mert persze most állítják össze a feladatlapokat... de ha mégis, mi értelme volna? Hiszen mindenki számára nehezebb volna.
3/4 A kérdező kommentje:
A 2016-os adat az már jó pár hónapja megvan. Mi értelme lenne? Amúgy én se tudom remélem hülyeségen agyalok. :D
2016. ápr. 24. 21:05
4/4 A kérdező kommentje:
Csak azért mert én 350-en körüli pontot tudok csak hozni, de még van egy hét megszenvedek majd a tanulással. És nem vagyok zseni. :(
2016. ápr. 24. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!