Egységes a gyakorlati informatika érettségi minden középiskolában?
Sziasztok!
Én még 2004ben érettségiztem infóból de felsőoktatásba vágom a fejszémet ezért csiszolnom kell az érettségin. Így jutottam arra, hogy újra érettségizek informatikából. A kérdésem az lenne, hogy a májusban esedékes gyakorlati informatikai érettségiben szereplő kérdések/feladatok ugyanúgy központilag egységesek mint mondjuk a matematika, irodalom, történelem stb. tételek? Vagy az informatika esetében az adott iskola állítja össze a feladatsort?
Tisztelettel kérlek benneteket, hogy csak olyan válaszoljon aki teljes bizonyossággal tudja a helyes választ. Például aki tavaly vagy tavaly előtt érettségizett esetleg mint tanár van rálátása a témakörre.
Köszönöm válaszaitokat előre is!
Mindenki ugyan azt írja.
És előző válaszoló: én úgy tudom, vagyis a mi sulinkban úgy van hogy te mondod meg hogy hanyas oprendszerrel es office-szal akarsz dolgozni és természetesen prog nyelven írni
Bár én majd csak jövőre fogok emeltezni infobol de azért van egy "kis" rálátásom a dolgokra
Rossz a rálátásod, mert emelt szinten központi vizsgahelyek vannak, központi szoftverlistával. És olyan sok választásod ott sincs, jövőre már csak az OFfice 2013-ból választhatsz, ha Windowson akarsz érettségizni. A többiből választhatsz, és aszerint osztanak be egy vizsgahelyre. Ez nem függ attól, hogy melyik iskolába jársz.
Ellenben középszinten pont az van, amit az előtted szóló írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!